OSB Interieur

 

Het creëren van een leefomgeving met een minimaal budget. De ruimte is beperkt en hierin zal een eet- en woonkamer aanwezig zijn. Studio à la part maakt van deze ruimte een warm en gezellig onderkomen, waar iedereen graag op de koffie komt. Studio à la part creëert warmte en geeft een Urban sfeer.

Het materiaal
OSB is het hoofdmateriaal wat in deze ruimte wordt toegepast. Dit materiaal is relatief goedkoop en makkelijk te bewerken. De kleur van het hout geeft het de ruimte een warm karakter. In deze ruimte wordt ook kurk toegepast als prikwand. Geen belangrijke papieren meer rond laten slingeren.

Oplossingen
De bekabeling wordt in de wand verwerkt waardoor de tv opgehangen kan worden .Dit heeft als voordeel dat je minder ruimte kwijt ben voor bijvoorbeeld een tv meubel. Tevens is het scherm hierdoor makkelijk draaibaar en is hij voor beide ruimtes zichtbaar.


De collectie boeken krijgt een plek, evenals de prijzen die deze klant heeft bemachtigd met zijn sport als schaken. Dit wordt neergezet in een boekenkast gemaakt van OSB met een speels uiterlijk. Deze kast wordt over de gehele breedte van een wand geplaatst.

Een mooi verhaal echter nog geen beeld? Het project is bijna klaar en dan zal er foto’s worden toegevoegd, geduld is een schone zaak.