Samenwerking en Disclaimer van Studio à la part

DISCLAIMER


In deze disclaimer heeft Studio à la part bij de ontwikkeling van deze website opgenomen informatie met zorgvuldigheid betracht. Op deze website verspreide informatie is slechts informerend.

Studio à la part aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard  dan ook. Directe of indirecte handelingen dat gebaseerd is informatie op deze website is Studio à la part niet verantwoordelijk.

Studio à la part garandeert niet dat de op de website te vinden informatie volledig is. De informatie op deze site kan op ieder moment door Studio à la part gewijzigd worden.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar externe websites, is Studio à la part op geen enkele wijze verantwoordelijk. Voor de juistheid van links of informatie aanvaardt Studio à la part geen aansprakelijkheid. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Studio à la part de te verkrijgen informatie onderschrijft. Deze links zijn slechts bedoeld als hulp voor het bieden van nadere informatie.

 

INTELLECTUEEL EIGENDOM


Alle op deze website getoonde ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen of te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Studio à la part. Alle copyrights en intellectuele-eigendomsrechten blijven eigendom van Studio à la part en zijn uitdrukkelijk voorbehouden. 

Voor vragen omtrent beeldmateriaal en/of tekst kan je contact met ons opnemen.

20% zomerkorting

Gebruik SUMMER24 in het afrekenscherm, en maak gebruik van 20% korting op onze webshop artikelen.

20% Korting