Wij behandelen je bestelling en levering met uitermate veel zorg en passie. Wil je Ruilen of Retourneren? Geen probleem.

VERZENDING EN BETALING


Bij online shoppen staat veiligheid voorop bij verzending en betaling. Je kunt bij ons daarom kiezen uit de volgende opties als je een mooi product in je winkelwagen hebt liggen en wilt afrekenen:

 

Beknopte informatie omtrent verzenden, voor meer info lees onze
algemene voorwaarden.


Verzending buiten Benelux

Bij een zending naar het buitenland kan enkel door middel contact met ons op te nemen. Daarna gaan we kijken hoe wij dit het beste kunnen aanpakken.


Artikelen met een langere levertijd

Wanneer er bij je bestelling artikelen zitten met een langere levertijd, dan wordt dit altijd vermeld. Wij verzenden dan je volledige bestelling op het moment dat deze compleet is.


Administratie- en verzendkosten

Wij hanteren enkel een tarief voor buitenlandse zendingen.

Benelux: Gratis
Wereldwijd: In overleg


Order- en verzendbevestiging per e-mail

Van elke afgeronde bestelopdracht krijg je een automatische orderbevestiging per e-mail. De orderbevestiging is geen betaalbewijs, maar geeft alleen aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order goed hebben ontvangen. Zodra je bestelling ter verzending is aangeboden ontvang je een bericht met de track & trace code.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting