Interieur indeling Koelmanstraat

Een interieur indeling voor een nieuwe woning, Altijd een spannende tijd, maar hoe ga je deze mooie ruimte indelen? We mochten advies gegeven over meerdere mogelijkheden hoe wij het zouden indelen.
Aan studio à la part de taak om er één geheel van te maken waar alles met elkaar in verbinding staat. In een huis waar je lekker wil thuiskomen, je persoonlijke omgeving.

Voor deze interieur indeling was de wens voor een kookeiland groot, maar er is bij de keuken geen bar gedaan i.v.m. de beperkte ruimte, maar glazen deuren met gematteerd glas. Door glas toe te passen kan je meer sfeer creëren door de kast te vullen met gekleurde accessoires. Dit creëert warmte aan de ruimte. De keuken heeft een mooie verbinding met de woonkamer, dit is extra herkenbaar gemaakt door twee verschillende vloeren te laten zien.

Tussen de woonkamer en eetkamer hebben we een glazen wand toegepast in dit interieur om de verdeling van de ruimtes te accentueren.
Mocht er visite aanwezig zijn wordt het qua akoestiek verbeterd zodat het geluid gedeeltelijk wordt gestopt.

We hebben een verslag toegevoegd voor deze interieur indeling met meerdere mogelijkheden, maar we laten deze graag aan je zien.

Voor vragen of opmerkingen kan je contact opzoeken met Studio à la part

 

Onderwerp: Indelingsadvies
Opdracht: Schetsontwerp, 3D illustratie
Opdrachtgever: Particulier
Locatie: Hoogeveen (Drenthe)

Artist Impression
Container Concept

20% zomerkorting

Gebruik SUMMER24 in het afrekenscherm, en maak gebruik van 20% korting op onze webshop artikelen.

20% Korting