INTERIEURONTWERP


Ik snap dat het soms lastig kan zijn om die specifieke ruimte zo functioneel mogelijk in te richten. Ik wil je hierbij graag helpen om de wensen om te zetten in een duidelijk beeld. Er is voor elke situatie een oplossing.


Lichtplan

Verlichting is een essentieel onderdeel van de uiteindelijke inrichting. Ga je voor sfeer en warmte? Of zoek je de juiste balans tussen werk en rust? Op basis van de ruimte geef ik aan in welke ruimte je verlichting kan aanbrengen en op welke positie, dit bundel ik in een klein verslag zodat je dit later altijd weer terug kan lezen.


Kleurenanalyse

Welke kleuren maken het samen één geheel? Een moodboard gaat je hierbij helpen. De kleuren en verhalen komen hier samen. Op basis van het verslag kan je met een gerust hart je interieur samenstellen omdat de kleuren goed bij elkaar passen.


Interieurontwerp

Ik ga je een totaalplan leveren op basis van jouw wensen met de creatieve invloed van Studio à la part. Ik ga je ontzorgen en zorg ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van hoe je wensen worden gerealiseerd. Verlichting, kleuren en impressies van het concept worden samengevoegd tot een duidelijk plan.


Prijzen zijn afhankelijk van het gekozen product en de betreffende ruimte. Stuur een bericht en dan ga ik kijken wat ik voor je kan betekenen.
Op deze pagina zie je 3D Impressies van de meest recente opdrachten. 

 

Interieuradvies & ontwerp bij Studio à la part