Interieuradvies & ontwerp bij Studio à la part

INTERIEURONTWERP


We snappen dat het soms lastig kan zijn om die specifieke ruimte zo functioneel mogelijk in te richten. Studio à la part kan je hierbij helpen om de wensen om te zetten in een duidelijk beeld. Er is voor elke situatie een oplossing.


Lichtplan

Verlichting is een essentieel onderdeel van de uiteindelijke inrichting. Ga je voor sfeer en warmte? Of zoek je de juiste balans tussen werk en rust? Op basis van de ruimte geven we aan in welke ruimte je verlichting kan aanbrengen en op welke positie, dit bundelen we samen in een klein verslag zodat je dit later altijd weer terug kan lezen.


Kleurenanalyse

Welke kleuren maken het samen één geheel? Een moodboard gaat je hierbij helpen. De kleuren en verhalen komen hier samen. Op basis van het verslag kan je met een gerust hart je interieur samenstellen omdat de kleuren goed bij elkaar passen.


Interieurontwerp

We leveren een totaalplan op basis van jouw wensen met de creatieve invloed van Studio à la part. We gaan je ontzorgen en zorgen ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van hoe je wensen worden gerealiseerd. Verlichting, kleuren en impressies van het concept worden samengevoegd tot een duidelijk plan.


Prijzen zijn afhankelijk van het gekozen product en de betreffende ruimte. Stuur een bericht en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Op deze pagina zie je 3D Impressies van de meest recente opdrachten. 

 

Onze opdrachten van Interieurprojecten:

Project DarpProject A+LProject M+EProject KoelmanstraatProject ContainerProject Duurzaam

20% zomerkorting

Gebruik SUMMER24 in het afrekenscherm, en maak gebruik van 20% korting op onze webshop artikelen.

20% Korting