Eettafel Nocé

Notenhout + Samenzijn

Eettafel Nocé is een grote ronde tafel gemaakt van massief Amerikaans Notenhout en heeft een diameter van 170cm en staat stevig op een mooie ronde poot.

Deze eettafel is voor het hele gezin, vrienden en familie om samen heerlijk te eten, natafelen tot de zon ondergaat maar uiteraard ook om lekker te ontspannen.

Deze tafel staat dan ook prachtig in dit huis met het mooie lichtinval wat deze tafel alleen maar goed doet, ondanks dat het een grote diameter heeft is er meer dan genoeg ruimte om overal vrij te bewegen.

Eettafel Nocé is voor jaren misschien wel voor de generatie daarna. Door zijn ronde vorm in zowel het blad als de poot, voor ons is dit een tijdloos stuk wat met trots mag staan in een tijdloos huis.

De kleur van het Amerikaans noten past heel goed bij de rest van de woning, het geeft een mooi contrast en valt extra op door zijn warmte.

Deze eettafel is op verzoek voor de klant gemaakt, voor prijzen of ook het bestellen van zo’n eettafel, neem gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

 

Bij elk product zit een verhaal, wat wordt het volgende verhaal? Kom met ons in contact.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting