Eettafel Takumi

Japans + Simpliciteit

Eettafel Takumi is gemaakt om lang te dineren, of juist lekker na te tafelen met je vrienden en familie. Wat de keuze ook mag zijn Takumi is ontworpen om te genieten aan deze tafel,

Een met de hand vervaardigd meubel van massief eikenhout, behandeld met een natuurlijke olie.

Takumi is geïnspireerd op de Japanse Torii. (Een traditionele Japanse poort die meestal toegang verschaft tot een heiligdom)

De naam Takumi heeft als vertaling ambachtsman, door de arbeid en de passie die in dit meubel zijn gestoken.

Voor meerdere foto’s of ook eigenaar willen zijn van zo’n meubel? Het is in de meeste afmetingen mogelijk, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. De eettafel Takumi is namelijk ontworpen om de verbindingstechnieken uit te zoeken. Het idee was dat deze tafel overal makkelijk mee naar toe kan, van generatie op generatie.

Eettafel Takumi zou je makkelijk moeten kunnen demonteren maar ook weer monteren, Duurzaam door materiaalgebruik en stevigheid, zodat je ervan uit mag gaan dat het altijd een stevige tafel blijft, hoe vaak hij ook uit en in elkaar wordt gezet.

Waar Takumi ook mag staan, het zal naar ons inzien altijd een opvallend meubelstuk blijven.

 

 

Bij elk product zit een verhaal, wat wordt het volgende verhaal? Kom met ons in contact.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting