Salontafel Cu29

Imperfectie + Perfectie

De schoonheid van imperfectie dat is Salontafel Cu29. In het dagelijks leven worden er ons beelden voorgeschoteld waarin alles perfect lijkt te zijn, of misschien wel moet zijn.

Maar de imperfectie in deze salontafel is onze perfectie in de tafel. Iedereen is uniek met zijn eigen karakters en dat maakt het leven juist zo mooi.

Deze salontafel is gemaakt van koper, dit koper wordt behandeld met een speciale methode.  Als we tevreden zijn met het patroon wat ons gegeven is gaan we verder.

Na de bewerking van het koper  wordt het verlijmd op een houten plaat. Als alles tot rust is gekomen wordt de Salontafel Cu29 behandeld met een beschermlaag van epoxy om de oxidatie tegen te gaan.

Elke tafel heeft zo zijn eigen unieke patroon en dat maakt Cu29 dan ook echt een uniek exemplaar wat je niet snel ziet in een ruimte, net als de persoon die het bezit.

Voor meerdere foto’s of ook in het bezit willen worden van zo’n meubel? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, en misschien staat Salontafel Cu29 ook te pronken in de ruimte waarin je het wenst.

 

 

Bij elk product zit een verhaal, wat wordt het volgende verhaal? Kom met ons in contact.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting