Salontafel Oblique Noir

zwart + luxe

Een meubel die door het licht een unieke verschijning is. Oblique Noir is een salontafel met een idee, als het zonlicht over dit meubel gaat zorgt de schaduw ervoor dat het elke keer een ander beeld geeft.

Dit meubel is gemaakt van resthout daarna werd het diepzwart gebeitst en afgewerkt met een glanzende lak. De combinatie van alles maakt het Salontafel Oblique Noir.

De naam is ontstaan door de vorm van de zijkanten van deze salontafel. Salontafel Oblique Noir is de letterlijke vertaling van schuin zwart.

Deze salontafel heeft een afmetingen van 60 x 60 cm met een hoogte van 32cm. Doordat de pootjes verdiept zijn gemonteerd geeft dit een mooi effect alsof het zweeft boven de  vloer.

Deze opdracht is destijds als maatwerk ontworpen, gemaakt en uiteraard geleverd op verzoek van de klant. Er is enkel resthout gebruikt om de kosten te drukken in verband met het vele handwerk wat dit meubel mij gegeven heeft.

Voor meerdere foto’s of ook eigenaar worden van zo’n mooi ontwerp? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, en dan gaan we samen kijken of er nog een uniek stuk gemaakt wordt.

 

 

Bij elk product zit een verhaal, wat wordt het volgende verhaal? Kom met ons in contact.