Stoel IO & Tafel IGA

Eiken + Aluminium

Een stoel en een tafel beide gemaakt van resthout uit vorige projecten. Studio à la part probeert altijd zo weinig mogelijk hout weg te gooien, wel zo duurzaam.

De stoel IO is gemaakt van volledig rond massief eiken in een simpele vormgeving voor optimaal comfort. De armleuning is van een T profiel van aluminium rond afgewerkt en ingelegd in het hout.

Deze armleuning is bewust gekozen zodat je armen tot rust komen op een vlak stuk.

Van de Stoel IO komt er 1 in onze collectie, echter moeten we nog even zoeken naar de juiste verbindingen. mocht je al interesse hebben kan je altijd een bericht sturen.

De bijzettafel IGA die momenteel niet meer wordt verkocht past heel mooi naast de fauteuil, maar naast een bank past het natuurlijk ook perfect. De open buizen zijn afgedopt met massief eiken, dit geeft een extra leuk detail aan het geheel.

Mocht je na het zien van de foto’s alsnog interesse hebben in de tafel. Stuur ons gerust een bericht en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Deze stoel en tafel is voor studio à la part een meubel dat niet snel verveeld, simplistisch van vorm en in gebruik

 

 

 

Bij elk product zit een verhaal, wat wordt het volgende verhaal? Kom met ons in contact.

 

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting