Salontafel Mesu

Lineair + Organisch

Het creëren van mooie strakke lijnen door de mens vervaardigd materiaal messing, dit in combinatie met het eikenhout wat organisch van structuur is en uiteraard door de natuur is gemaakt, dat is de salontafel Mesu.

Salontafel Mesu laat zich dan ook graag spreken door zijn uiterlijk, vanuit elke hoek zal het een ander beeld geven, en als het licht erop schijnt geeft dit een bijzondere uitstraling.

Deze salontafel zal niet misstaan in de ruimte waar het voor is bedoeld. Ontwerp en Realisatie door Studio à la part

De belijning van Mesu loopt door en staat in verbinding met elk vlak. Door het meubel diepzwart te beitsen komt het messing extra mooi naar voren.

Salontafel Mesu is afgewerkt en behandeld met een zeer matte lak wat extra bescherming oplevert, echter het messing is bewust glanzend opgepoetst, dit meubel laat zich dan ook graag spreken door zijn uiterlijk.

Deze salontafel is op verzoek gemaakt voor een klant, door contact met ons op te nemen is het mogelijk dat we zo uniek stuk nogmaals maken, echter de belijning zal nooit hetzelfde zijn, Zo blijft elk meubelstuk zijn eigen identiteit houden.

 

 

Bij elk product zit een verhaal, wat wordt het volgende verhaal? Kom met ons in contact.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting