Salontafel

Een salontafel of bijzettafel is onmisbaar in je woonkamer! Zet één of meerdere tafel in je specifieke ruimte. Het is de kunst om een salontafel te hebben die opvalt en past bij de stijl van je interieur.

Wij hebben een klein assortiment salontafels zoals de Dolmen, staat jouw perfecte tafel er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Want bij Studio à la part hoort maatwerk, ontwerp en realisatie ook tot de mogelijkheden.

Houd je van organisch of strak? Of een mix van beide. Bekijk onze webshop aan mogelijkheden.

De producten die wij maken zijn duurzaam door het handwerk en materiaalkeuze waardoor een product van ons jaren mee kan gaan.

Salontafel Mesu 2.0

Lineair + Organisch

Salontafel Mesu 2.0 De opvolger van Mesu, maar dan met een open frame en een andere afwerklaag. Maar de werkwijze blijft bij Mesu hetzelfde, Voor Studio à la part was destijds het idee: Het creëren van strakke lijnen van door de mens vervaardigd materiaal messing, dit in combinatie met eikenhout wat juist organisch van vorm is, en wat door de natuur is gemaakt. Dit meubel laat zich dan ook graag spreken door zijn uiterlijk.

Salontafel Kiona

Grieks + Ambacht

Deze salontafel is een ode aan de Griekse oudheid en geïnspireerd op de zuilen van de Griekse tempels. Deze salontafel mag de jaren doorstaan door zijn simplistische vormgeving, een tijdloos stuk.

Salontafel Cu29

Imperfectie + Perfectie

De schoonheid van imperfectie, in het dagelijks leven worden er ons beelden voorgeschoteld waarin alles perfect lijkt te zijn. Maar de imperfectie in deze salontafel is onze perfectie in de tafel, iedereen is uniek met zijn eigen karakters en dat maakt het leven juist mooi. Deze salontafel is gemaakt van koper met een beschermlaag van epoxy om de oxidatie tegen te gaan. Elke tafel heeft zijn eigen unieke patroon en dat maakt Cu29 dan ook echt een uniek exemplaar net als de persoon die het bezit.

Salontafel Mesu

Lineair + Organisch

De opvolger van Mesu, maar dan met een open frame en een andere afwerklaag. Maar de werkwijze blijft bij Mesu hetzelfde, Voor Studio à la part was destijds het idee: Het creëren van strakke lijnen van door de mens vervaardigd materiaal messing, dit in combinatie met eikenhout wat juist organisch van vorm is, en wat door de natuur is gemaakt. Dit meubel laat zich dan ook graag spreken door zijn uiterlijk.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een foto en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting? Bekijk het hier!