Fauteuil

Een Fauteuil is om helemaal tot rust te komen na een lange werkdag. Of gebruik je de stoel om in fijn boek te lezen. De keuze is enorm op het web tegenwoordig, maar soms heb je behoefte aan een uniek stuk, een Fauteuil wat je nog niet eerder hebt gezien. Heb jij een stoel nodig die aan jouw wensen mag voldoen? Bijvoorbeeld een iets andere zitdiepte, of een specifieke hoogte.

Een fauteuil moet namelijk aangepast zijn op jouw wensen en dat is vaak alleen mogelijk door middel van handwerk en ontwerp op basis van onze specialiteiten kunnen we dit voor jouw realiseren. Kom met ons in contact en dan bespreken we de mogelijkheden.

Stoel IO & Tafel IGA

Eiken + Aluminium

De stoel IO is gemaakt van volledig rond massief eiken in een simpele vormgeving voor optimaal comfort. De armleuning is van een T profiel van aluminium rond afgewerkt en ingelegd in het hout. De bijzettafel IGA past heel mooi naast de fauteuil, maar naast een bank past het natuurlijk ook perfect. De open buizen zijn afgedopt met massief eiken, dit geeft een extra leuk detail aan het geheel.