Dressoir

Bij Studio à la part kunnen we voor elke kamer een dressoir realiseren. Onze specialiteit is om een meubel geheel naar uw eigen woonwensen samen te stellen. Zo zijn een groot aantal kasten leverbaar in diverse kleurstellingen en heeft u daarbij ook nog keuze uit verschillende indelingen. Wilt u een dressoir met een open vak of een strak witte kast met push-to-open vakken? Studio à la part kan het allemaal

Wilt u een dressoir kopen maar vindt u het fijn om hierbij advies te krijgen van experts? Wij staan voor u klaar om samen met u het ideale ontwerp te kiezen dat past bij u en uw woonwensen. Onze koffiebar Kawa is een soort dressoir maar heeft in dit geval als hoofddoel om koffie op te bereiden.

Koffiebar Kawa

Marmer + Notenhout

Koffiebar Kawa is een koffiedressoir dat perfect aansluit bij de barista die een eerlijke espresso creëert. Met de toegepaste materialen zoals carrara marmer uit Italië waar koffie groot is geworden, in combinatie met Amerikaans notenhout wat een mooie bruine koffiekleur weerspiegeld. Dit handgemaakt product past precies bij de persoon die net zoveel passie heeft voor koffie die hij bereid, als Studio à la part die de realisatie mocht uitvoeren.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting