MAATWERK SERVICE


Onze service voor maatwerk is het ontwikkelen en maken van een product dat uniek is en een eigen verhaal heeft. Het creëren van een product dat jaren mee mag gaan. Vakmanschap voor de persoon die de passie ziet in elk detail en product van Studio à la part.


Een product moet passen in de ruimte waar het voor staat, daarom is het bij Studio à la part mogelijk om maatwerk service aan te vragen. Een product maken wat hierop naadloos aansluit. Een maatwerk meubelstuk van Studio à la part is niet bedoelt voor enkele jaren maar ook voor de generaties daarna.


Het mixen van creativiteit met duurzame materialen. Het gaat om perfectionisme en individualisme, dat er iets gecreëerd mag worden voor iemand die dit erkent, is onbetaalbaar. Maatwerk is voor ons geen product maar een proces. Het luisteren naar de wensen en dit omzetten in een visueel plan. We denken graag met je mee om tot een uniek ontwerp te komen, wat precies aansluit bij jouw wensen.


We praten hier niet over tijd maar we kijken samen naar de toekomst. Geen kwantiteit enkel kwaliteit. Gaan we samen de uitdaging aan? Neem gerust contact op voor meer informatie over het proces en de mogelijkheden om samen het proces te doorlopen.

Kijk hier om inspiratie op te doen en enkele projecten te bekijken!

 

 

Studio à la part

Producten in zijn puurste vorm.

Gerealiseerde opdrachten:

NocéStrømlineAmonMesuTakumiKionaCu29Oblique NoirKawa Io & Iga

20% zomerkorting

Gebruik SUMMER24 in het afrekenscherm, en maak gebruik van 20% korting op onze webshop artikelen.

20% Korting