Salontafel Kiona

Grieks + Ambacht

Deze ronde salontafel Kiona is gemaakt van massief eikenhout en heeft een diameter van 74,5cm

Dit meubel lijkt op het eerste gezicht simplistisch van vorm, maar de kleine details maken het meer dan dat. De salontafel Kiona is een ode aan de Griekse oudheid en geïnspireerd op de zuilen van de Griekse tempels.

Deze salontafel mag de jaren doorstaan door zijn simplistische vormgeving, een tijdloos stuk waar nog jaren van genoten kan worden.

Elke stok wordt afzonderlijk verlijmd aan de basis, dit zorgt ervoor dat dit meubel een sterke basis heeft alvorens het blad erop te monteren.

we hebben salontafel Kiona een verdiepte poot gegeven zodat het lijkt te zweven van de grond. Dit principe hebben we doorgevoerd bij het blad. Nu krijg je als beeldvorming dat het blad los staat van de ronde stokken.

Kiona is op verzoek voor een klant ontworpen en gemaakt in Nederland met veel passie. Studio à la part kan ook zo’n meubel met veel passie opnieuw maken. Neem gerust contact met ons op mocht je nog vragen hebben omtrent de Salontafel Kiona dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

 

 

Bij elk product zit een verhaal, wat wordt het volgende verhaal? Kom met ons in contact.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting