Maatwerk

Maatwerkopdrachten, met passie vervaardigd. Zo heeft elk product zijn unieke proces doorlopen, van ideeën tot een schetsontwerp en van definitief tot aan realisatie! Bij elk product zit een verhaal, wat wordt het volgende verhaal?

Eettafel Nocé

Notenhout + Samenzijn

Eettafel Nocé Deze ronde tafel is gemaakt van Amerikaans Notenhout en heeft een diameter van 170cm. Een tafel voor het hele gezin om samen heerlijk te eten, natafelen en uiteraard om te ontspannen. Een tafel wat jaren mee mag gaan door zijn vorm en functie, een tijdloos stuk in een prachtig huis. Door de mooie kleur van het notenhout past het perfect in de ruimte waar het voor dient.

Bureau Amon

Werken + Herladen

Een andere variant van de salontafel Amon maar dan als bureau. Een bureau om heerlijk achter te werken, met als extra, een handig oplaadpunt voor je mobiel. Door zijn eenvoud qua uitstraling maakt dit bureau zich een tijdloos meubelstuk. De stroomtoevoer is verwerkt in de poot met onder het blad een aantal stopcontacten, zo hoeven er geen extra kabels over de vloer.

Salontafel Mesu 2.0

Lineair + Organisch

Salontafel Mesu 2.0 De opvolger van Mesu, maar dan met een open frame en een andere afwerklaag. Maar de werkwijze blijft bij Mesu hetzelfde, Voor Studio à la part was destijds het idee: Het creëren van strakke lijnen van door de mens vervaardigd materiaal messing, dit in combinatie met eikenhout wat juist organisch van vorm is, en wat door de natuur is gemaakt. Dit meubel laat zich dan ook graag spreken door zijn uiterlijk.

Eettafel Takumi

Japans + Simpliciteit

Eettafel Takumi. Een eettafel gemaakt om lang te dineren, of juist lekker na te tafelen met je vrienden en familie. Een met de hand vervaardigd meubel van massief eikenhout, behandeld met een natuurlijke olie.

Salontafel Kiona

Grieks + Ambacht

Deze salontafel is een ode aan de Griekse oudheid en geïnspireerd op de zuilen van de Griekse tempels. Deze salontafel mag de jaren doorstaan door zijn simplistische vormgeving, een tijdloos stuk.

Salontafel Cu29

Imperfectie + Perfectie

De schoonheid van imperfectie, in het dagelijks leven worden er ons beelden voorgeschoteld waarin alles perfect lijkt te zijn. Maar de imperfectie in deze salontafel is onze perfectie in de tafel, iedereen is uniek met zijn eigen karakters en dat maakt het leven juist mooi. Deze salontafel is gemaakt van koper met een beschermlaag van epoxy om de oxidatie tegen te gaan. Elke tafel heeft zijn eigen unieke patroon en dat maakt Cu29 dan ook echt een uniek exemplaar net als de persoon die het bezit.

Koffiebar Kawa

Marmer + Notenhout

Koffiebar Kawa is een koffiedressoir dat perfect aansluit bij de barista die een eerlijke espresso creëert. Met de toegepaste materialen zoals carrara marmer uit Italië waar koffie groot is geworden, in combinatie met Amerikaans notenhout wat een mooie bruine koffiekleur weerspiegeld. Dit handgemaakt product past precies bij de persoon die net zoveel passie heeft voor koffie die hij bereid, als Studio à la part die de realisatie mocht uitvoeren.

Salontafel Mesu

Lineair + Organisch

De opvolger van Mesu, maar dan met een open frame en een andere afwerklaag. Maar de werkwijze blijft bij Mesu hetzelfde, Voor Studio à la part was destijds het idee: Het creëren van strakke lijnen van door de mens vervaardigd materiaal messing, dit in combinatie met eikenhout wat juist organisch van vorm is, en wat door de natuur is gemaakt. Dit meubel laat zich dan ook graag spreken door zijn uiterlijk.