Salontafel Mesu 2.0

Lineair + Organisch

De opvolger van Mesu, maar dan met een open frame en een andere afwerklaag, dat is de salontafel Mesu 2.0. Maar de werkwijze blijft bij de meubels uit de serie Mesu hetzelfde.

Het idee achter het creëren van deze meubels was het gebruik van strakke lijnen van door de mens vervaardigd materiaal messing, dit in combinatie met eikenhout wat juist organisch van structuur is, en wat door de natuur is gemaakt.

Dit meubel laat zich dan ook graag spreken door zijn uiterlijk, voor welke afwerking je ook gaat.

De afwerking is dit keer met zijdeglans gedaan in plaats van de matte variant. De keuze is dat de nerven van het hout iets meer naar voren komen als het licht erop schijnt.

De serie Mesu en de afwerking van het blad kan op elk type meubel toegepast worden. Wens je dit als eettafel of in een andere vorm? Door maatwerk van Studio à la part is er van alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Salontafel Mesu 2.0 is een salontafel wat op klantverzoek destijds is ontworpen gerealiseerd.

 

 

Bij elk product zit een verhaal, wat wordt het volgende verhaal? Kom met ons in contact.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting