RUILEN EN RETOURNEREN


Niet goed? Geld terug!

Wij behandelen je bestelling en levering met uitermate veel zorg en passie. Mocht een ontvangen artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst ruilen en retourneren zonder opgaaf van reden. Je dient het artikel direct na ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Het artikel dient in originele staat geretourneerd  te worden. Na ontvangst van je retour boeken wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele bezorgkosten, uiterlijk binnen 30 dagen terug. De portokosten van de retournering zijn voor rekening van de koper, behalve als er iets mis is met het artikel of bij verkeerd geleverde artikelen. Alle aangeboden artikelen worden in onze webshop zo volledig mogelijk beschreven en zo waarheidsgetrouw mogelijk getoond. Foto’s en dus ook kleuren kunnen echter afwijken van de werkelijkheid.

Artikelen die niet geruild of geretourneerd kunnen worden:
– Maatwerk;
– Gestoffeerd meubilair
– Beschadigd door onzorgvuldige verpakking;
– Artikelen met gebreken die door de koper zelf geprobeerd zijn te herstellen;

Hoe kun je retourneren?

Stap 1: Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar info@alapart.nl onder vermelding van het ordernummer.

Stap 2: Retourneer de betreffende artikelen. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Het retouradres vind je onderaan deze pagina. Je kunt zelf kiezen via welke verzender je terug wilt sturen, maar het is enkel mogelijk naar onderstaand adres te sturen en niet naar een afhaalpunt. Let op: Een retourzending is op eigen risico, dus bewaar altijd de track & trace code tot je retour volledig is afgehandeld!

Wil je een artikel ruilen?
Hanteer dezelfde procedure als bij een retournering en je kan het juiste artikel opnieuw bestellen via onze website.

Vragen of klachten?
Stuur ons een bericht en wij antwoorden zo spoedig mogelijk! Alvast bedankt.

Retouradres:
Studio à la part
Rontgenhof 4
7909AN Hoogeveen

Wij behandelen je bestelling en levering met uitermate veel zorg en passie. Wil je Ruilen of Retourneren? Geen probleem.

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting